Excite

Maatschappij die goedkoop auto verzekeringen afsluit?

De ene verzekering is de andere niet. De zoektocht naar de goedkoopste autoverzekering is niet gemakkelijk. Met welke tips en raadgevingen houd je rekening om de meest geschikte en voordeligste autoverzekering af te sluiten?

Verkering afsluiten bij tussenpersoon

We gaan er meestal van uit dat verzekeraars zonder tussenpersoon de goedkoopste aanbieders zijn. Dat is niet altijd zo. Gebruikersorganisaties krijgen jaarlijks meer klachten van klassieke verzekeraars dan van diegenen die met tussenpersonen werken. Consumenten klagen het meest omdat ze geen verzekering krijgen, over het plots en fors optrekken van de verzekeringspremie en over het eenzijdig opzeggen van het verzekeringscontract.

Autoverzekering meestal duurder bij bankinstelling

We kunnen onze auto nu ook bij de meeste bankinstellingen verzekeren. De meerderheid der consumenten is van mening dat ze de goedkoopste autoverzekering bij hun vertrouwde bankinstelling kunnen afsluiten. Om te kiezen voor die maatschappij die goedkoop auto verzekeringen afsluit is het belangrijk alle formules te vergelijken. Doe je weinig kilometers? Dan is het niet zo moeilijk om een goedkope autoverzekering af te sluiten.

Autoverzekering WA enige verplichting

Bij het afsluiten van een contract bij een maatschappij die goedkoop auto verzekeringen op de markt brengt is de WA, BA in België, de enige verplichting. Alle andere formules zijn opties en maken onze autoverzekering onnodig duurder.

Hoe goedkoopste autoverzekering afsluiten?

  • Aanbiedingen vergelijken: Bespaar geld door formules en maatschappijen te vergelijken
  • Weinig kilometers: Informeer bij het afsluiten van je autoverzekering naar formules voor bestuurders die weinig kilometers afleggen
  • Veranderen autoverzekering: verander je van autoverzekering, zeg dan tijdig (met aangetekend schrijven) je huidige contract op.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021