Excite

Is het mogelijk om goedkoop te lenen zonder BKR check?

Soms heb je gewoon even geld nodig. Je krijgt bijvoorbeeld te maken met onvoorziene kosten of je wilt een nieuwe keuken. Op zulke momenten is het handig dat je geld kan lenen van een bank. Heb je een registratie bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) dan kan je dat echter wel op je buik schrijven. We zochten uit hoe je goedkoop kunt lenen zonder BKR check.

Wat is een BKR registratie?

Bij het BKR worden mensen geregistreerd die een lening hebben afgesloten. Mocht je die lening niet betalen, dan sta je te boek als een wanbetaler en je wordt ook als dusdanig geregistreerd. Dit kan zijn omdat ze daadwerkelijk hun lasten niet hebben betaald, maar soms kan het ook zijn je ruzie hebt gehad met de kredietverstrekker. Mocht je daardoor een termijn hebben gemist, dan krijg je een dergelijke registratie aan je broek, ook als je in principe gelijk hebt. En die registratie staat vijf jaar in het systeem van het BKR. Banken kunnen je kredietwaardigheid opvragen. Blijkt dat je op de zwarte lijst staat, dan besluit een bank meestal om je geen lening te verstrekken.

Goedkoop lenen zonder BKR check

Geld lenen met een BKR registratie is lastig. Banken en geldverstrekkers staan immers niet direct te trappelen om geld uit te lenen aan iemand die ze als een risico beschouwen. Een website die je alles vertelt over wat je kan doen is geld-lenen-zonder-bkr-toetsing.com. Je zult zelf offertes moeten aanvragen, waarbij je aangeeft dat je op de zwarte lijst van het BKR staat. Helaas valt op deze manier lenen altijd duurder uit dan 'gewoon' lenen. Mocht je voor korte tijd geld nodig hebben, dan kan je een minikrediet aanvragen, bijvoorbeeld op cashbob.nl. Hier kan je tot 750 euro lenen, met een klein bedrag aan servicekosten. Let er wel op dat je deze looptijd niet overschrijdt, want de vergoeding die hiervoor gevraagd wordt is erg hoog. Betaal je pas na drie weken terug, dan moet je meer dan 1.350 euro aftikken!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021