Excite

Kies de goedkoopste autoverzekering

Een autoverzekering afsluiten is soms al best een uitdaging. Laat staan de goedkoopste autoverzekering. Het is helaas niet slechts een kwestie van prijzen op een rijtje zetten, want elke verzekering heeft zijn eigen specifieke voorwaarden. De goedkoopste autoverzekering vind je dan het snelst via een vergelijkingssite die die voorwaarden meeneemt in het overzicht.

Voor je echter gaat vergelijken, is het handig om voor jezelf een lijstje te maken met punten die voor jou erg belangrijk zijn. Wil je elk moment van je verzekering af kunnen? Noteer dat dan. Wil je per maand betalen? Schrijf het op. Wil je echt alleen zelf geld overmaken en geen gebruik maken van een automatische incasso? Dan heb je er weer eentje voor je lijstje. Denk niet alleen aan deze praktische dingen, maar ook aan aspecten die je verzekering moet dekken.

Met dit lijstje kun je vervolgens gaan vergelijken. De meeste vergelijkingssite zetten de goedkoopste autoverzekering bovenaan. Houd die verzekering naast je lijstje en kijk in hoeverre dit met elkaar overeen komt. Als er essentiële dingen zijn die je mist, dan bekijk je de volgende, net zo lang tot je drie autoverzekeringen hebt gevonden die voldoen aan je lijstje. Zet die autoverzekeringen vervolgens naast elkaar en kijk waar je het meest krijgt voor het minste geld. Dat is voor jou de beste én goedkoopste autoverzekering!

Afbeelding: Flickr, gebruiker andosteinmetz

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019