Excite

Wat is de goedkoopste Visa card?

Met een creditcard kan je zeer gemakkelijk betalen in zowel binnen als buitenland. De meest gebruikte creditcard in Nederland is een Visa card. Verschillende financiële instellingen en banken geven de Visa card uit, dat zijn bijvoorbeeld ICS, Rabobank, Paysquare en Lasercards. Op Visa.nl kun je daar meer informatie over vinden.

De goedkoopste Visa card

De goedkoopste Visa card is de Visa World card. Voor deze creditcard betaal je € 36,50 per jaar. Je hebt een bestedingslimiet van minimaal 2500 euro per maand. Ook ontvang je rente als je een positief saldo hebt van meer dan 450 euro. Op creditcardvergelijking.nl is nu een interessante actie. Zo is de Visa World card het eerste jaar gratis en krijg je 25 euro cadeau!

Extra mogelijkheden met dezelfde voorwaarden als de Visa World card zijn de World Panda card. Hiermee steun je het Wereld Natuur Fonds. Ook kun je kiezen voor een persoonlijke creditcard, namelijk de Visa Photo card. Op deze creditcard kun je je eigen foto laten drukken.

Visa card bij een partner aanvragen

Bij de ANWB kun je heel voordelig een Visa card aanvragen. Een ANWB lidmaatschap plus de ANWB Visa card kost 28 euro per jaar! Ben je al lid? Dan betaal je €11,50 voor de creditcard. Op de site van Visa.nl of ANWB.nl kun je meer informatie vinden.

Ook bij de meeste banken kun je een Visa card aanvragen. Deze creditcard wordt dan aan je betaalrekening gekoppeld. Verschillende banken waarbij je een Visa card kunt aanvragen zijn de Rabobank, ASN bank en OHRA. Omdat je de Visa card aanvraagt in combinatie met een betaalrekening is de creditcard erg voordelig!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020