Excite

Betaalt de goedkoopste ziektekostenverzekering prostaatonderzoeken terug?

De basis ziektekostenverzekering wordt jaarlijks door de overheid vastgelegd en is verplicht voor iedereen die in Nederland woont of werkt. Dit jaar werd door de overheid ook hierin fors gesnoeid. Het eigen risico werd opgetrokken, fysio- en oefentherapie en tandheelkunde moesten fors inleveren. Voor velen wordt de premie van de basis ziekteverzekering haast onbetaalbaar. Kun je besparen door de goedkoopste ziektekostenverzekering af te sluiten en hoe zit het dan met de dekking van zo een goedkope verzekeringspolis?

De goedkoopste ziektekostenverzekering

Dat velen kiezen voor de goedkoopste ziektekostenverzekering is niet verwonderlijk. Deze premie bepaalt immers in belangrijke mate hoe duur onze ziektekostenverzekering is. Bij onze ziektekostenverzekering is de premie uiteraard belangrijk, maar lang niet de enige factor die je best in het oog houden. Een voordelige premie voor een basisverzekering gaat in vele gevallen ten nadele van de dekking. Je dient bij het vergelijken van de verschillende verzekeringsformules en premies zeker na te gaan welke dekking er uiteindelijk tegenover staat. In vele gevallen is het voordeliger iets meer te betalen voor een efficiënte dekking.

Goedkope verzekering en prostaatonderzoeken

Bij het afsluiten van een goedkope ziektekostenverzekering moet je rekening houden dat, hoe ouder je wordt, hoe groter de kans op dure onderzoeken en behandelingen. Voor mannen van boven de vijftig is het daarom belangrijk te weten of een goedkope ziektekostenverzekering dure prostaatonderzoeken terugbetaalt. Is dat niet zo, overweeg dan van verzekeraar te veranderen en iets meer te betalen voor een verzekering die dit wel vergoedt. Verander van verzekeraar voor je het ziekenhuis binnen stapt. Het zal je achteraf beslist een heleboel geld besparen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021