Excite

Deze goedkope zorgverzekeraars zijn ook goed!

Elke Nederlander is verplicht om een zorgverzekering af te sluiten. Je moet minimaal over een basisverzekering beschikken. Wil je meer risico's dekken, dan kun je daar allerlei aanvullende pakketten voor nemen. Daarin is je keuze vrij. Omdat zo'n verplichte verzekering ook best wat kosten met zich meebrengt, is het logisch dat je kijkt naar goedkope zorgverzekeraars. Maar is dat wel te vertrouwen, daar je verzekeringen onderbrengen?

Voordeel goedkope zorgverzekeraars

Als het gaat om de basisverzekering, dan kunnen we je in ieder geval geruststellen. De basiselementen bij goedkope zorgverzekeraars zijn hetzelfde als de basiselementen bij dure verzekeraars. Zo valt een huisartsenbezoek bijvoorbeeld altijd in het basispakket en hoef je hier dus niet extra voor te betalen. Als je dus zelden of nooit iets met je gezondheid hebt, dan is het net zo handig om je aan te melden bij een goedkope verzekeraar, dan houd je toch maandelijks weer een aardig bedrag in je zak.

Goedkope zorgverzekeringen vinden

Je kunt via Independer.nl kijken welke zorgverzekeringen het goedkoopst zijn. Ben je altijd trouw klant geweest van Univé? Dan is de zorgverzekering van ZekuR misschien wel wat voor je. Deze is namelijk door Univé opgezet. Ook een absolute aanrader is Anderzorg. Deze organisatie maakt onderdeel uit van Menzis en biedt bijna zonder uitzondering de laagste premies. Ook de communicatie en eventuele terugbetaling gaan altijd vlot. Wil je je aanmelden? Doe dat dan aan het einde van het lopende jaar, dan zijn er namelijk meestal acties, waardoor je nog een extra bedrag teug kunt krijgen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020