Excite

Een gratis Visa kaart

Gratis Visa kaart

Een Visa kaart is een van de vele creditcards. Met een Visa kaart kan je op een veilige en gemakkelijke manier betalen. In Nederland kan je inmiddels bij meer dan 90.000 instellingen met een Visa kaart betalen. De kaart wordt wereldwijd geaccepteerd. In Nederland zijn er een aantal banken en financiële instellingen de Visa kaarten uitgeven. Hier moet je doorgaans een bepaald bedrag voor betalen. Een gratis Visa kaart is echter ook mogelijk.

Voorwaarden gratis Visa kaart

Veel bedrijven stellen als eis voor het gratis ontvangen van de Visa kaart dat je jaarlijks een minimaal bedrag aan producten aanschaft met de Visa kaart. Koop je voor minder dan het minimale bedrag aan spullen betaal je alsnog een bepaald bedrag voor de “gratis” Visa kaart. De Visa kaart van Van der Valk bijvoorbeeld is gratis, zolang je maar jaarlijks voor minstens €500 aan producten aanschaft met de Visa kaart. Haal je dit bedrag niet, betaal je €19,95 aan jaarlijkse kaartbijdrage.Andere instellingen bieden de Visa kaart enkel het eerste jaar gratis aan, zodat je kunt uitproberen of de Visa kaart iets voor je is. Na dat jaar betaal je alsnog een bepaald bedrag per jaar aan jaarlijkse kaartbijdrage.

Tip

Belangrijkste tip: lees altijd de kleine lettertjes! Bijna niets in de wereld is tegenwoordig nog gratis, dus als iets te mooi lijkt om waar te zijn, is er een grote kans dat dit ook zo is. De kleine lettertjes doorlezen kost wat tijd, maar kan je een heleboel ongemak en geld schelen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020