Excite

Hoe kun je snel geld lenen?

Er zijn veel geldverstrekkers die een snelle manier hebben om geld te lenen. Je kunt dan een bedrag lenen voor een paar honderd euro, meestal met een maximum bedrag van 500 euro. Het aanvragen van zo’n lening kan als je minstens 21 bent en het kan vaak online, telefonisch of via de sms. De eerste keer dat je ergens snel geld leent zal de aanvraag iets langer duren, want ze moeten je BKR registratie nog controleren. De keren daarna zul je het geld in een mum van tijd beschikbaar hebben.

Het is niet mogelijk om twee leningen tegelijkertijd te hebben, dus je moet de lening eerst afbetalen voordat je een nieuwe kunt aanvragen. Doorgaans zit er geen rente bij een snelle lening, maar betaal je wel administratiekosten. Als je bijvoorbeeld 100 euro leent, moet je zo’n 25 euro aan administratiekosten betalen. Dit komt overeen met zo’n 25% extra dan het geleende bedrag.

Snel geld lenen kan een optie zijn voor mensen die even wat krap zitten, maar toch het geld nodig hebben. Probeer echter altijd een snelle lening te voorkomen, want het kost je altijd meer geld dan wanneer je het zelf betaalt. Bedenk daarom goed of je werkelijk een lening nodig hebt, of dat je het ook zonder lening kunt redden!

Afbeelding: Flickr account free-stock

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019