Excite

Zo scoor je de hoogste internet rente

Wie het liefst gaat voor de hoogste rente, moet zich zeker eens verdiepen in sparen via internet. Als je spaart via internet, is dat voor de bank heel makkelijk. Er hoeft maar weinig geregeld te worden, omdat je praktisch alles zelf kunt doen. Dat betekent dat de kosten ook laag zijn en dat er hogere rentes geboden kunnen worden. Natuurlijk verschillen die rentes wel per bank. Hoe vind jij de hoogste internet rente?

Vergelijken

De eerste stap in het vinden van de hoogste internet rente is natuurlijk vergelijken. Hiervoor hoef je niet de websites van alle banken te bekijken, maar kun je gewoon een website als Fx.nl of Independer.nl bezoeken. Hier geef je aan wat je wilt - een spaarrekening met of zonder voorwaarden - en je krijgt vervolgens een helder overzicht van de mogelijkheden. Als je je geld best voor langere tijd vast wilt zetten, zijn de rentes vaak nog iets hoger. Doe je dat liever niet, dan kun je er nog op rekenen dat de internet rente hoger is dan de 'gewone' rente. Je schiet er dus altijd wat mee op!

Direct afsluiten

Het grote voordeel van internetspaarrekeningen is dat je ze meteen af kunt sluiten. Je vult je gegevens in en krijgt direct toegang tot een online omgeving. In sommige gevallen moet je eerst nog wachten tot je een aantal documenten thuisgestuurd krijgt. Als je die ingevuld en teruggestuurd hebt, zit je ook binnen de kortste keren online te bankieren. Lees natuurlijk in beide gevallen wel altijd de kleine lettertjes en stel vragen als je iets niet begrijpt!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019