Excite

Overzicht hoogste rente Rabobank

De Rabobank bestaat inmiddels al behoorlijk lang, aan het einde van de 19e eeuw werd de bank opgericht. Het was eigenlijk een samenstelling van veel verschillende banken, de zogenaamde boerenleenbanken. Inmiddels heeft de Rabobank heel veel klanten, zowel "boeren" als gewone consumenten. Zij sparen, beleggen en lenen via de Rabobank. Wil jij dat ook? En hoe doe je dat het best? Hier lees je alles over de hoogste rente van de Rabobank.

Particulier sparen

Als je het onderste uit de kan wil halen wat betreft rente op je spaargeld, dan kunnen we je uit de droom helpen. De hoogste rente van de Rabobank is in negen van de tien gevallen niet de hoogste rente op de markt. Misschien wel als je met een kantoor zelf onderhandelt, maar niet als je gewoon een standaard product kiest. De Rabobank kan het zich veroorloven om minder rente te geven, omdat klanten zich even goed wel aanmelden vanwege de betrouwbaarheid van de bank.

Zakelijk sparen

Ook voor zakelijk sparen is de hoogste rente van de Rabobank weinig indrukwekkend, want die ligt vaak nog ongeveer een halve procent lager dan de rente op een particuliere spaarrekening. Ook dat is slim gedaan want hoewel het natuurlijk prima mogelijk is om over te stappen op een andere bank, is het eigenlijk niet de bedoeling dat zakelijk geld op een privé-rekening gestald wordt vanwege de rente. Ondanks het lagere tarief, is de keuze voor een spaarrekening bij de Rabobank geen slechte. De bank biedt haar klanten immers een uitstekende service.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021