Excite

Wat is de hoogste spaarrente bij de Rabobank?

De Rabobank is één van de grootste banken van Nederland. Veel mensen vinden de Rabobank betrouwbaar en blijven daarom graag klant. De Rabobank heeft allerlei verschillende producten, zoals betaalrekeningen, hypotheken en spaarrekeningen.

Sparen bij de Rabobank

Je kunt bij de Rabobank verschillende soorten spaarrekeningen openen. Wil je bijvoorbeeld een gewone spaarrekening of regel je liever alles via internet? Ook moet je een keuze maken tussen een spaarrekening met of zonder voorwaarden. Bij een spaarrekening zonder voorwaarden kun je geld opnemen en storten wanneer je wilt. Bij een spaarrekening met voorwaarden moet je bijvoorbeeld een minimum bedrag storten of je spaargeld voor een bepaalde tijd laten vast staan.

Hoogste spaarrente bij de Rabobank zonder voorwaarden

Je krijgt de hoogste spaarrente als je een internetspaarrekening opent. Je krijgt in dat geval 0,2 procent meer rente dan bij een gewone spaarrente. De hoogte van de rente is afhankelijk van het bedrag dat op je spaarrekening staat. Je ontvangt op dit moment minimaal 2,20 procent rente. Bij een saldo tussen de €20.000 en €100.000 is dit 2,30 procent rente en vanaf €100.000 krijg je 2,40 procent rente. De rente op een internetspaarrekening is variabel.

Hoogste spaarrente bij de Rabobank met voorwaarden

De rente is op dit moment niet zo hoog. Wil je meer rente ontvangen, dan zul je moeten kiezen voor een spaarrekening met voorwaarden. Je hebt bij de Rabobank twee mogelijkheden. De eerste optie is het zogeheten Doelsparen. Je legt een bepaald bedrag in voor een bepaalde periode. Dit kan variëren tussen de twee en twintig jaar. Je zet dit bedrag vast tegen een vast rentepercentage. Je krijgt de hoogste spaarrente als je je geld voor twintig jaar vastzet. De rente is op dit moment 4,60 procent.

Een andere mogelijkheid is een Termijndeposito. Je inleg moet dan minimaal €25.000 zijn. Je zet dit bedrag vast voor een periode van minimaal één maand tot maximaal twee jaar. De hoogte van de rente is afhankelijk van je looptijd en het bedrag dat je inlegt. Voor de actuele rentestand kun je het beste contact opnemen met een Rabobank bij jou in de buurt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020