Excite

Huur een kantoorruimte

Het vinden van een geschikte kantoorruimte is niet gemakkelijk. Je kunt bijvoorbeeld de ruimte die je vindt niet betalen, of de locatie is op een verkeerde plaats. Bedenk daarom vooraf goed wat je wilt en wat je budget is. Dit maakt het zoeken naar een geschikte kantoorruimte een stuk gemakkelijker.

Als je op kantoor veel mensen moet ontvangen, is het handig als de locatie gemakkelijk te vinden is. Je wilt niet dat mensen bijvoorbeeld lang moeten zoeken naar de ingang van het pand. Let ook op het formaat van de kantoorruimte. Hoe groot moet het zijn om alle computers erin te zetten en heb je genoeg ruimte voor een magazijn? Let er ook op dat het altijd mogelijk is dat je extra personeel krijgt, daar moet ook genoeg ruimte voor zijn. Bekijk ook of er genoeg parkeerruimte is voor het personeel en eventueel bezoek.

Wil je dat er alleen een kantoorruimte is, of moet de rest van het bedrijf ook in het pand zijn? Kijk dan of de juiste voorzieningen er zijn voor bijvoorbeeld machines en hoe het zit met eventueel geluidsoverlast.

Als je eenmaal een geschikte ruimte hebt gevonden die voldoet aan alle eisen, kun je de kantoorruimte huren. Lees het contract altijd goed, zodat je precies weet wat en wel en niet is toegestaan.

Afbeelding: Flickr account moriza

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021