Excite

Wat is de hypotheekrente bij de Rabobank als je hem een jaar vast zet?

Er komt nog heel wat bij kijken als je een hypotheek wilt afsluiten of oversluiten. Zo is de hoogte van de hypotheekrente een belangrijk onderdeel. Hoe hoger de rente, des te hoger zijn je maandlasten. De hoogte van de hypotheekrente is onder andere afhankelijk van de rentevaste periode.

Hypotheekrente vastzetten

Wanneer je een hypotheek wilt afsluiten, dan zul je moeten beslissen hoe lang je de rente vastzet. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een variabele rente of je kunt de hypotheekrente vastzetten voor bijvoorbeeld één, vijf, tien of twintig jaar. Over het algemeen kun je zeggen dat de hypotheekrente het laagst is bij een variabele rente of wanneer je de rente voor één jaar vastzet. Een nadeel kan zijn dat je wisselende maandlasten hebt of dat de hypotheekrente na een jaar zo gestegen is dat je duurder uit zult zijn. Op Verwachtinghypotheekrente.nl kun je zien wat de verwachting voor de hypotheekrente in de toekomst is.

Hoogte hypotheekrente Rabobank: één jaar vast

Veel mensen kiezen voor een hypotheek bij de Rabobank, omdat ze dit een betrouwbare bank vinden. De Rabobank maakt de hoogte van de hypotheekrente niet meer bekend, omdat ze per situatie een berekening maken. Je kunt wel ongeveer een inschatting maken van wat de hoogte van de hypotheekrente is bij de Rabobank als je deze een jaar vast zet. Op Hypotheek-rentetarieven.nl kun je de hypotheekrente van andere banken bekijken. Deze liggen gemiddeld bij een rentevaste periode van een jaar tussen de 3,20 en 4,50 procent. De Rabobank zit hier over het algemeen tussenin. Exacte hoogte hypotheekrente Rabobank voor één jaar vast weten? Dan kun je het beste een offerte of een afspraak bij de Rabobank maken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021