Excite

Independer autoverzekering: vergelijken loont altijd!

Independer beweert van zichzelf dat je via hun site de beste deals voor je autoverzekering kunt vinden. Honderdduizenden bestuurders deden dit al. Besparen is dus hun boodschap. Wie heeft daar geen oren naar?

Independer staat de laatste tijd erg in de belangstelling. Toch zijn ze er al sinds 2000. Toen nog puur als vergelijkingssite. Nu, ruim 10 jaar later, betitelen ze zichzelf tot de grootste online financieel adviseur en tussenpersoon. Zes miljoen bezoekers per jaar: dat gaat immers niet op de automatische piloot.

Anderzijds is het niet zo vreemd dat ze zoveel mensen op de koffie krijgen. Als je hun aanbod overschouwt, is elk Nederlands gezin bijna aan zijn portemonnee verplicht om de site te bezoeken: naast allerlei verzekeringen kun je er ook wijsheid opdoen over hypotheken en andere financiële producten. Vergeleken worden de prijs, kwaliteit en voorwaarden. En dat allemaal met een eigen klantendienst!

Independer durft: laagste prijsgarantie!

Het ene is het gevolg van het andere. Doordat zo veel bestuurders een verzekering afsluiten, kan Independer dikwijls de beste en toch goedkoopste verzekeringen aanbieden: goedkoper dan andere tussenpersonen. Soms zijn ze zelfs goedkoper dan de verzekeraar zelf. Die 'soms' mag je blijkbaar schrappen. Want Independer geeft voor autoverzekeringen altijd de 'laagste prijs garantie'! Dat is een straffe belofte toch?

Wat is er nieuw sinds 2010?

Hun vergelijkingen zijn 'anders georganiseerd' voor jou als speurder naar de een autoverzekering. Wat is er gewijzigd? Om te beginnen krijg je het zoekresultaat te zien van de top 3 verzekeringen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Als toetje kun je deze 3 verzekeringen direct via Independer afsluiten. Deze vernieuwing heeft alles te maken met hun nieuwe doelgroep: de gemakzoekers. Wie zijn dat? Autobezitters die niet op zoek zijn naar de goedkoopste verzekering. Wat zoeken zij dan wel? Een prima verzekering tegen de juiste prijs die ze dan ook nog eens online kunnen afsluiten. Niet direct koopjesjagers dus.

Het kan ook goedkoper...

Naast deze top 3 worden de koopjes getoond. Dit zijn de eventuele goedkopere verzekeringen. Ook interessant vergelijkingsmateriaal!

Compleet overzicht

Dat is nog niet alles. Ook het volledige zoekresultaat krijg je te zien. Hier kun je dus vergelijken op basis van premie, kwaliteit of prijs-kwaliteitsverhouding. Let wel: verzekeraars met wie Independer geen samenwerking heeft, komen niet in het top 3 zoekresultaat voor.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021