Excite

ING annuleringsverzekering afsluiten

ING annuleringsverzekering

Reis jij veel? Heb je er ooit bij stil gestaan dat er altijd iets kan gebeuren waardoor je de reis moet annuleren. Wanneer je dit doet zonder annuleringsverzekering, dan kost dit je geld. Met een annuleringsverzekering kun je dat voorkomen. Bij de ING heb je een annuleringsverzekering die je kunt afsluiten.

Dekking

De ING annuleringsverzekering heeft een uitgebreide dekking. Wanneer je reis niet door kan gaan vanwege ziekte of een sterfgeval in de familie, kun je de reis annuleren. Ook als je plotseling wordt ontslagen, kun je de reis annuleren. Heb je brandschade of is er bij je ingebroken? Ook dan is het geen enkel probleem om de reis te annuleren. Heb je een inenting nodig voor een ver land, maar blijkt het dat je allergisch bent voor de inenting? Dan wil je natuurlijk niet meer naar dat land. Geen probleem, je kunt de reis annuleren met de annuleringsverzekering van ING.

Reisverzekering

Een annuleringsverzekering is nodig, maar een reisverzekering is ook geen overbodige luxe. Wanneer je reis namelijk door kan gaan, zoals gepland, kan er tijdens de vakantie ook nog van alles gebeuren. Met een reisverzekering kun je nare dingen tijdens je vakantie verzekeren. Het is mogelijk een reis- en annuleringsverzekering te combineren.

Annuleringsverzekering afsluiten

Op de website van ING kun je een annuleringsverzekering afsluiten. Ook kun je telefonisch contact opnemen of een bankkantoor ingaan. De medewerkers helpen je wanneer je vragen hebt. Wanneer je de verzekering hebt afgesloten zul je met een paar dagen de polis in je brievenbus vinden.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021