Excite

ING: gemakkelijk een bank rekening openen

Bij de ING bank een rekening openen

Wil je een bankrekening bij de ING? Dan heb je verschillende mogelijkheden. Zo kun je de rekening online openen of je kunt een ING-kantoor binnen te lopen. ING heeft verschillende betaalpakketten waar je uit kunt kiezen. Ook kun je een spaarrekening bij de ING openen.

Verschillende betaalpakketten

Er zijn verschillende betaalpakketten bij de ING. Zo heb je het 'Basispakket'. Hier krijg je een betaalpas en je hebt geen opnamekosten voor pinnen binnen Europa. Ook is er een uitgebreider pakket met een creditcard en een welkomstcadeau. Het duurste pakket is het 'Royaalpakket'. Hierbij krijg je gratis Registratiediensten, Sleutelretourservice en Emergency Cash. Ook krijg je een platinumkaart en 10% korting op een reisverzekering. Ieder betaalpakket kost een bepaald bedrag per maand. Een uitgebreider pakket kost uiteraard meer dan het Basispakket.

Rekening openen op internet

Op de website ing.nl kun je met een paar muisklikken een rekening openen. Je kunt zelf kiezen welk betaalpakket je wilt. Daarna moet je een aantal gegevens invoeren. Eventueel kun je ook een spaarrekening er bij kiezen. Het openen gaat heel gemakkelijk en met een paar dagen krijg je de nodige informatie per post toegestuurd.

Rekening openen aan de balie

Vind je het een beetje eng om via internet een rekening te openen of zijn er toch dingen niet helemaal duidelijk? Dan kun je ook eens naar de balie van een ING-kantoor gaan en daar de rekening openen. Het personeel kan je helpen en legt je duidelijk uit wat alles is en hoe de nieuwe rekening werkt. Je krijgt dan dus echt goede, persoonlijke hulp.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019