Excite

ING online spaarrekening: welke moet je kiezen?

Bij een online spaarrekening regel je al je bankzaken zelf via internet. De bank maakt hierdoor minder kosten, plus het is voor jezelf makkelijk om op ieder moment van de dag je bankzaken te kunnen regelen en overzicht te hebben op je spaarrekening. Bij de ING kun je verschillende online spaarrekeningen openen.

ING online spaarrekening

ING heeft net als de meeste banken een internetspaarrekening. Hierbij regel je alles online. Deze spaarrekening kent geen voorwaarden. Op dit moment ontvang je 2,00 procent rente.

Maar ook bij de andere spaarrekeningen van de ING kun je alles online regelen. Het enige dat je nodig hebt is een betaalrekening van de ING en internetbankieren. Een andere mogelijk is bijvoorbeeld de Comfortspaarrekening. Dit is een online spaarrekening zonder voorwaarden. Je hebt geen minimaal inleg en je kunt vrij geld opnemen of inleggen. De rente is bij deze spaarrekening variabel en bedraagt 2,00 procent.

Verwacht je dat je je spaargeld minimaal een jaar gelijk blijft of groeit? Dan is de Bonusrenterekening misschien een goede optie. Bij deze spaarrekening ontvang je een vaste rente plus een bonusrente als je saldo een spaarjaar gelijk blijft of groeit. Des te hoger je saldo, des te meer rente kun je ontvangen. De rentepercentages liggen tussen de 2,20 en 2,60 procent.

ING online spaarrekening met een minimum inleg

ING heeft ook nog twee online spaarrekeningen met een minimum inleg. Bij de Toprekening geldt een minimum inleg van 5.000 euro. De variabele spaarrente is 2,30 procent. Ook bij deze spaarrekening kun je vrij geld opnemen en inleggen. ING heeft nu een speciale actie waarbij je de eerste drie maanden maar liefst 2,60 procent aan rente ontvangt! Bij de Profijtrekening ontvang je 2,40 procent aan spaarrente. De minimuminleg is 25.000 euro.

Welke online spaarrekening kies je?

Welke spaarrekening je moet kiezen is afhankelijk van je saldo. De meeste mensen kiezen voor een Internetspaarrekening of een Comfortspaarrekening. Heb je veel spaargeld? Dan kun je het beste kiezen voor een Toprekening of Profijtrekening. Op deze spaarrekeningen ontvang je meer rente. Een andere mogelijkheid is de Bonusrenterekening. Dit is een goede optie als je verwacht geen spaargeld uit te geven.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021