Excite

Handig: ING verzekeringen voor de auto

Een autoverzekering is in Nederland niet alleen verplicht, maar ook hard nodig. Als je een ongeluk krijgt met je auto, dan kunnen de kosten behoorlijk oplopen. Wie niet of niet goed verzekerd is, draait voornamelijk zelf op voor de kosten. En laten we eerlijk zijn: dan gaat het al snel over bedragen die lang niet iedereen op de bankrekening heeft staan. Bij ING kun je verzekeringen voor de auto zorgvuldig op een rijtje zetten en gaan voor een keuze die het beste aansluit bij jouw situatie.

WA, WA Extra of WA Casco?

Bij de ING verzekeringen voor de auto kun je kiezen uit drie niveaus: WA, WA Extra of WA Casco. WA is alleen de verplichte verzekering. Als je een ongeluk krijgt met je auto, dan dekt de verzekering de schade die je aan het andere voertuig hebt gemaakt, als het tenminste jouw schuld is. De WA Extra verzekering is net wat uitgebreider en biedt bijvoorbeeld ook vergoeding bij stormschade. WA Casco is hetzelfde als een allrisk-verzekering. Als je deze verzekering afsluit, dan is je auto in elke situatie verzekerd, behalve natuurlijk als je dronken of zonder rijbewijs achter het stuur gaat zitten.

Verzekering afsluiten

Wil je een van de ING verzekeringen voor de auto afsluiten? Je kunt een afspraak maken op een kantoor, maar het aanvragen van zo'n verzekering kan ook eenvoudig via internet. Het enige dat je bij de hand hoeft te hebben zijn je persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot je auto. Ben je al verzekerd, maar wil je overstappen? Informeer dan naar een eventuele overstapservice. Dat scheelt je veel werk!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021