Excite

ING Zakelijk voor ondernemers

Ondernemers stellen andere eisen aan hun financiële partner dan consumenten. Daarom is een dienstverlening op maat van belang. Dat wordt bijvoorbeeld geboden door ING Zakelijk. Via ING Zakelijk kun je zakelijke rekeningen openen, maar ook bijvoorbeeld een PIN-pakket aanvragen, waarmee je je klanten de mogelijkheid biedt ook per pin te betalen.

Speciaal voor starters

ING Zakelijk is niet alleen voor doorgewinterde ondernemers. Ook als starter kun je hier terecht. Starters moeten vaak wat extra op hun geld letten, hebben mogelijk geld nodig om te investeren en zijn nog niet volledig thuis in alles wat te maken heeft met bankzaken. Daarom krijgen zij via ING Zakelijk extra ondersteuning.

Zo is er bijvoorbeeld het Starterspakket. Het Starterspakket biedt starters de mogelijkheid om een eigen zakelijke rekening te openen en daar betalingen op te ontvangen, of betalingen van te doen. Ook hoort er bij dit pakket natuurlijk een zakelijke pinpas.

Een ander belangrijk voordeel van het Starterspakket is dat het veel voordeliger is dan een gewoon betaalpakket. Je krijgt vaak een bepaalde periode gratis betaalverkeer en hoeft ook niet altijd voor het abonnement te betalen. Er worden regelmatig acties georganiseerd, dus houd die in de gaten voor het grootste voordeel.

Advies

ING Zakelijk biedt niet alleen voordelige pakketten voor starters, maar ook speciaal advies. Bijvoorbeeld over financieringen of verzekeringen. Soms kun je hier bovendien extra korting op krijgen. Laat je wel informeren door meerdere mensen; soms kun je als starter ook denken dat je elke verzekering af moet sluiten, maar dat is niet altijd het geval. Soms is het ook gewoon zonde van het geld.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Via ING Zakelijk kun je ook een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten. Dit is een vrij dure verzekering, die de kosten dekt in het geval van een beroepsfout. Zeker als je een adviserend beroep hebt, kan dit een interessante verzekering zijn. Ook hiervoor geldt dat het zinvol is om meerdere offertes op te vragen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021