Excite

Goed verzekerd: InShared autoverzekering

Je wilt wel goed verzekerd zijn, maar niet te veel betalen? Dan is een InShared autoverzekering een goede oplossing. InShared is een verzekeraar die niet alleen de premie incasseert en af en toe uitkeert, maar ook werkt met beloningspunten. Wie schadevrij rijdt, krijgt aan het einde van het jaar geld terug. Dat gaat niet ten koste van de dekking; de InShared autoverzekering heeft nog steeds een ruime dekking en kent zelfs geen premieverhoging na schade.

Voordelen InShared autoverzekering

De voordelen van de InShared autoverzekering zijn direct de punten waarop deze verzekering verschilt met die van veel andere verzekeraars. Zo betaal je niet meer als je ouder wordt, maar gaat je premie juist omlaag. Rijd je met huisdieren? Je hond en kat in de auto zijn ook mee verzekerd. Bovendien kun je je InShared autoverzekering op elk moment opzeggen. Is er iets met je auto? Dan kun je aanspraak maken op vervangend vervoer. Daarvoor betaal je helemaal niets.

Beste keuze

Als je eruit bent dat de InShared autoverzekering een goede keuze is, is het alleen nog een kwestie van kiezen voor het juiste type. Ga je voor WA, Halve Allrisk of Allrisk? Met een auto die jonger is dan vijf jaar, kun je het beste voor een Allrisk verzekering gaan. Is je auto tussen de vijf en tien jaar oud, ga dan voor een Halve Allrisk. Is je auto ouder dan 10 jaar, dan is een dure verzekering vaak de moeite niet en gaan de meeste mensen voor een WA, de minimale verplichte verzekering.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021