Excite

Bij welke internetspaarrekening krijg je de hoogste rente?

Een internetspaarrekening is een spaarrekening waarbij je alles via het internet regelt. Ook krijg je over het algemeen alleen digitale rekeningafschriften. Bij een internetspaarrekening hebben banken dus minder kosten en dit rekenen ze door in de rente. Vergeleken met gewoon sparen, krijg je bij een internetspaarrekening de hoogste rente.

Rente vergelijken van een internetspaarrekening

Bij bijna alle banken heb je de mogelijkheid om een internetspaarrekening te openen. Veel mensen kiezen voor hun eigen bank, maar je kunt er flink je voordeel mee doen door te kiezen voor de hoogste rente. Er zijn verschillende sites waar je gemakkelijk de rente kan vergelijken van de verschillende internetspaarrekeningen. Een duidelijk overzicht kun je vinden op Moneymagazine.nl/internetsparen en Spaarrente.nl. De hoogte van de rente wordt dagelijks bijgewerkt, zodat de rentestand altijd actueel is.

Internetspaarrekening met de hoogste rente

De internetspaarrekening met de hoogste rente is bij de Bank of Scotland. Die internetspaarrekening kent geen beperkingen. Je kunt dus vrij geld opnemen en storten en je hebt geen minimuminleg. De hoogte van de rente bedraagt 2,75 procent. Stort je nu minimaal 5000 euro, dan krijg je 20 euro cadeau!

Op nummer twee staat de LeasePlan Bank. Ook deze bank kent geen beperkingen. Je ontvangt bij deze internetspaarrekening 2,72 procent rente.

De internetspaarrekening van GarantiBank kent wel beperkingen. Zo moet je minimaal 2000 euro inleggen. Ook staat je geld minimaal een jaar vast. Het eerste jaar ontvang je 2,75 procent rente. Maar daarna zal de rente ieder jaar stijgen! Laat je je spaargeld vijf jaar staan, dan ontvang je maar liefst 5,50 procent! Verwacht je dat je je spaargeld niet op korte termijn nodig hebt, dan is deze internetspaarrekening de beste optie!

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019