Excite

Altijd veilig met Interpolis annuleringsverzekering

Op vakantie gaan is voor veel mensen belangrijk. Ze sparen er lang voor en kijken er ontzettend naar uit. Toch kan het voorkomen dat een reis op het laatste moment niet door kan gaan. Als je het dan slecht treft, ben je je geld kwijt. Dat overkomt je niet met een Interpolis annuleringsverzekering. Een Interpolis annuleringsverzekering is af te sluiten voor een kortlopende en een langlopende periode, zo kun je precies kiezen wat bij jou past.

Doorlopende of kortlopende annuleringsverzekering

Ga je regelmatig op reis en wil je niet elke keer al het papierwerk opnieuw invullen? Kies dan voor een Interpolis annuleringsverzekering voor een doorlopende periode. Dan ben je het hele jaar verzekerd van een vergoeding van annuleringskosten. Ook heb je dan recht op een dagvergoeding. Ga je maar een keer per jaar op vakantie, dan volstaat een kortlopende verzekering. De premie daarvoor is in verhouding hoger, maar omdat je slechts korte tijd gaat, ben je voordeliger uit.

Interpolis: goed idee?

Natuurlijk is een annuleringsverzekering handig, maar waarom zou je een Interpolis annuleringsverzekering afsluiten? Ten eerste biedt Interpolis een goede dekking en krijg je vooraf ook preventietips om te voorkomen dat je gebruik moet maken van de verzekering. Voor de verzekeraar is dit praktisch, maar het scheelt jou natuurlijk ook veel gedoe. Daarnaast kun je een aantrekkelijke korting krijgen als je meerdere verzekeringen onderbrengt bij Interpolis. De Interpolis annuleringsverzekering maakt namelijk deel uit van de Alles in één Polis, net als bijvoorbeeld de autoverzekering en woonverzekeringen. Des te meer verzekeringen je onder deze polis hangt, des te meer korting je krijgt!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020