Excite

Interpolis: sluit een autoverzekering af

Interpolis

Bij Interpolis kun je een autoverzekering afsluiten. Je hebt hiervoor verschillende opties. Interpolis is een bedrijf dat verzekeringen aanbiedt. Behalve de autoverzekering heb je ook talloze andere verzekeringen die je kunt afsluiten. Soms ook in een pakket, waardoor je flink geld bespaart.

Autoverzekering bij Interpolis

Interpolis heeft verschillende autoverzekeringen die je kunt afsluiten. Je hebt de WA, WA Beperkt Casco of WA Volledig Casco. Al deze keuzemogelijkheden hebben eigen voor- en nadelen en het is geheel per persoon afhankelijk wat bij jou past. Mensen die vaak autorijden hebben een andere verzekering nodig dan mensen die veel minder op de weg zitten. Een auto moet wel minimaal WA worden verzekerd. Dit is namelijk wettelijk vastgesteld. Eventueel kan een medewerker van Interpolis je helpen om te bepalen wat erbij jou past.

Aanvullende verzekeringen

Interpolis heeft ook nog allerlei aanvullende verzekeringen voor je autoverzekering. Denk aan een no-claim verzekering. Afhankelijk van jouw situatie kun je de verzekering uitbreiden. Lees goed de voorwaarden en de eigenschappen van alle aanvullende verzekeringen en bekijk wat er bij jou past.

Autoverzekering afsluiten

Het afsluiten van een autoverzekering via Interpolis gaat heel gemakkelijk. Je kunt dit telefonisch doen, maar ook op de website van Interpolis een offerte aanvragen. Dit gaat heel makkelijk, want je hoeft alleen maar een formulier in te vullen. Misschien wil je verschillende autoverzekeringen met elkaar vergelijken. Dit is geen enkel probleem, want de offerte is geheel vrijblijvend. Je bent dus niet verplicht om de verzekering werkelijk af te sluiten wanneer je een offerte hebt aangevraagd.

(photo © alex92287)

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020