Excite

Bescherm jezelf met Interpolis rechtsbijstand

De kans dat je verwikkeld raakt in een juridisch conflict is groter dan je denkt. Een buurman die de erfgrens probeert te verschuiven of je misschien wel zo lastig valt, dat je hier stappen tegen wilt ondernemen, je werkgever die denkt dat hij je zomaar kan ontslaan, terwijl hier helemaal geen reden toe is, of een niet betalende klant die je niet zomaar wilt laten gaan. Als je dan Interpolis rechtsbijstand hebt, dan kun je veel makkelijker stappen ondernemen; je bent dan immers verzekerd tegen de kosten.

Wat is rechtsbijstand?

Als je Interpolis rechtsbijstand afsluit, dan ben je verzekerd van hulp in juridische situaties. Interpolis stelt dan haar adviseurs en juristen ter beschikking om het probleem op te lossen. Dit gaat van het schrijven van een brief tot bijvoorbeeld het aanklagen van iemand. De dekking is uitgebreid en kan op allerlei manieren ingevuld worden. Interpolis rechtsbijstand bestaat namelijk uit verschillende modules, die op de juiste manier gecombineerd kunnen worden tot een pakket dat aansluit bij jouw behoeften en eisen.

Kosten rechtsbijstand

Natuurlijk is het ook belangrijk om te weten wat Interpolis rechtsbijstand kost. Dat verschilt en hangt onder meer af van je persoonlijke situatie. Wel kun je altijd korting krijgen op Interpolis rechtsbijstand. De verzekering maakt namelijk deel uit van de Alles-In-Een polis. Als je meerdere verzekeringen bij Interpolis hebt lopen, denk aan verzekeringen voor je auto en woonhuis, dan krijg je korting. Die korting kan oplopen tot 12% en dat percentage kan over het hele bedrag best flink aantikken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020