Excite

Complete dekking met de IZA annuleringsverzekering

Op vakantie kan van alles gebeuren, daarvoor verzeker je je via een kortlopende of een doorlopende reisverzekering. Maar ook voor de reis kan veel gebeuren, waardoor het voor kan komen dat je niet eens op reis kunt. Je krijgt dan niet automatisch je reissom terug, hoe ernstig de situatie ook is. Je kunt je er wel voor verzekeren, met de IZA annuleringsverzekering. Met die verzekering hoef je je helemaal niet meer druk te maken om vakantieproblemen, want alles is geregeld!

Waarom een annuleringsverzekering

Een IZA annuleringsverzekering sluit je niet af omdat je zelf al denkt dat je uiteindelijk toch niet op vakantie zult gaan. Je doet het juist voor de onverwachte dingen. Misschien krijg jij of een naaste familielid wel een ongeluk net voor de vakantie en blijf je liever thuis, of kun je zelf niet eens op reis. In die situaties krijg je dankzij de IZA annuleringsverzekering je geld terug, anders ben je dat in de meeste gevallen kwijt. Zeker als je regelmatig op vakantie gaat is het handig als je de doorlopende reisverzekering - die dan veel voordeliger is - combineert met een IZA annuleringsverzekering. Dan zit je altijd goed en hoef je je het hele jaar door nergens zorgen over te maken.

Afsluiten van een annuleringsverzekering

Het afsluiten van een IZA annuleringsverzekering kan gewoon online. Als je liever contact hebt met een adviseur, dan kan dat natuurlijk ook. Geef duidelijk je wensen aan en kijk wat voor jou de beste oplossing is. De verzekeringen kunnen per direct in gaan!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019