Excite

Janet Cunlife liet zich verbouwen als haar dochter

Een Britse vrouw heeft ruim 150.000 euro uitgegeven aan plastische chirurgie. De vrouw, Janet Cunlife is 50 jaar en zag er eerder uit als een dikke rosse. Nu is ze een blonde dunne geworden en lijkt ze als twee druppels water op haar dochter, van 28 jaar. Nu worden ze gezien als zussen en daar zijn ze allebei dik tevreden mee.

Janet trok bij haar dochter in toen haar huwelijk was stukgelopen en ze besloot dat ze haar leven radicaal moest veranderen. Na vier maanden streng dieet was ze flink wat kilo’s kwijtgeraakt en paste ze in de kleren van haar dochter. Daarna ging ze naar Kroatië om een ingreep te doen aan haar neus, oogleden en lippen. Ze heeft ook twee borstcorrecties ondergaan. Als laatste voegde ze blonde haarextensies toe om het plaatje compleet te maken.

Dochter Jane was in eerste instantie tegen de operaties, maar nu ziet ze dit toch anders. Ze vindt het ook geen belediging als mensen denken dat Jane de oudere zus van moeder Janet is. Jane zegt hierover: ‘Dat is niet omdat ik er ouder uitzie dan ik ben, mama ziet er gewoon ongelooflijk jong uit voor haar leeftijd. Ze ziet er op vijftigjarige leeftijd zelfs beter uit dan Madonna, en dat zegt genoeg.’

Afbeelding: Daily Mail

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021