Excite

Waar kun je een klein bedrag lenen zonder BKR toetsing?

Er kunnen zich allerlei situaties voordoen waardoor je snel een klein bedrag nodig hebt. Misschien heb je een rekening die dringend betaald moet worden of is er iets kapot in huis. De makkelijkste manier om een klein bedrag te lenen is door middel van een zogeheten minilening.

Wat is een minilening?

Met een minilening kun je heel snel en gemakkelijk een klein bedrag lenen. Over het algemeen wordt er niet naar je BKR notering gevraagd. Je kunt een minilening per sms of via de computer aanvragen. Vaak is het mogelijk om het bedrag binnen tien minuten op je rekening te hebben. Je kunt over het algemeen een bedrag lenen tussen de 100 en 750 euro.

Klein bedrag lenen zonder BKR toetsing

Je kunt goedkoop een klein bedrag lenen zonder BKR toetsing bij Cashbob.nl. Zo betaal je over het geleende bedrag geen rente of administratiekosten. Het enige dat je extra moet betalen zijn de servicekosten. Bij een bedrag van 500 euro is dit 27 cent! Houd er echter wel rekening mee dat je het bedrag binnen zeven dagen moet terug betalen en dat je maximaal één keer per maand een minilening kunt afsluiten.

Ook bij Voorschotje.nl is het mogelijk om een klein bedrag te lenen. Je kunt bij Voorschotje.nl maximaal vier keer 150 euro lenen. Na 21 dagen moet je dit geld terug betalen. Je hoeft geen rente of andere kosten te betalen. Een puntje om rekening mee te houden is dat het bedrag niet gelijk op je rekening staat. Wil je dit wel, dan zul je 17,50 euro extra moeten betalen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020