Excite

Hoe en waar kom je snel aan geld?

Hoe kom je snel aan geld?

Als je krap bij kas zit kan je op verschillende manieren snel aan geld komen. Je kunt geld verdienen door thuiswerk aan te nemen, inpakwerk te doen voor bedrijven die grote orders snel moeten afleveren, artikelen schrijven voor kranten met reclame doeleinden, een eigen telefoonlijn beginnen voor hulp bij vragen over computers en internetproblemen. Je kunt ook de mogelijkheid bekijken om je bezit te verpanden. Uiteraard zal je voor de snelste manier kiezen en dat is geld lenen.

Verantwoordelijk lenen

Als je geld leent, moet je dat met rente en kosten terug betalen. Doe dat als je echt niet anders kan. Besluit je te lenen, maak dan eerst een begroting, een overzicht van je maandelijkse inkomsten en uitgaven. Kun je de lening terugbetalen? Kun je die extra kosten van een aflossing opbrengen? Zo nee, dan moet je er niet aan beginnen. Zo ja, bekijk dan hoe groot het krediet moet zijn, hoeveel je terug moet betalen en als het dan nog past binnen je budget van uitgaven. Het nu tijd om op zoek te gaan naar voordelige aanbieders van kleine kortlopende kredieten. De kans van slagen, om snel aan geld te komen, is bij deze aanbieders van kredieten het grootst omdat het voor hun een betrekkelijk klein risico vormt.

Aanbieders van kleine kortlopende kredieten

Er zijn verschillende aanbieders van kleine, kortlopende kredieten die geschikt zijn om de vraag, "hoe kom ik snel aan geld" te beantwoorden. Vaak wordt er geen toetsing gedaan bij het Bureau Krediet Registratie voor zulke leningen. Het voordeel van zulke kleine kredieten is dat als er een akkoord bereikt is, je binnen een half uur over het geld kunt beschikken via een bankoverschrijving. De looptijd is soms tussen de 20 en 30 dagen. Precies genoeg tijd dat je de rente en kosten en het geleende bedrag in een keer terug kunt betalen. De voorwaarden zijn overal anders.

Opgepast voor woekerrente

Ook al heb je nog zo snel geld nodig, zorg ervoor dat je de voorwaarden voor een snel krediet goed doorleest. Laat je niet misleiden, want dan ben je nog verder van huis. Is de rente niet redelijk in verhouding met het bedrag dat je leent, kijk dan uit naar een andere aanbieder.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021