Excite

Online kortingen: cadeaubonnen en coupons

Steeds meer mensen kopen online hun cadeautjes en producten voor eigen gebruik. Maar ze maken daarbij nog niet altijd optimaal gebruik van de beschikbare kortingen. Cadeaubonnen, coupons: het zijn allemaal manieren om nog wat minder te betalen voor je spullen, zodat je geld over hebt voor wat anders. Maar hoe kom je aan deze kortingen?

Cadeaubonnen moet je over het algemeen kopen, krijgen of verdienen. De laatste optie is natuurlijk het meest interessant. De meest gebruikelijke manier om cadeaubonnen te verdienen, is door mee te werken aan onderzoeken. In Nederland zijn verschillende onderzoeksbureaus actief die graag je hulp willen bij het invullen van vragenlijsten. Voor het invullen van die vragenlijsten krijg je punten. Als je een bepaald aantal punten gespaard hebt, dan kun je die inwisselen voor een cadeaubon.

Andere kortingen, zonder cadeaubonnen, krijg je met behulp van een coupon. Dat is een kortingscode die je bijvoorbeeld de verzendkosten van je order cadeau geeft. Je kunt de couponcode een keer krijgen als je ingeschreven bent voor de nieuwsbrief van een winkel, maar je kunt ook online zoeken naar de codes. Je zult zien dat je, zodra je zoekt naar ‘coupon’ in combinatie met de winkelnaam, al snel op diverse fora stuit waar mensen kortingscodes met elkaar delen. Het is dan alleen een kwestie van uittesten welke codes voor jou werken!

Afbeelding: Flickr, gebruiker jantik

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019