Excite

Wat kost een reisverzekering?

Om problemen tijdens je vakantie te vermijden, sluit je best een reisverzekering af. De prijs ervan hangt hoofdzakelijk af van de dekking, de duur van de reis en de reisbestemming.

Hoe lang en hoe dikwijls op reis?

Belangrijk bij de keuze van een reisverzekering is de frequentie en de duur van je vakantie. Ga je jaarlijks meer dan drie keer of langer dan 21 dagen op reis, kies dan voor een doorlopende reisverzekering. Bereik je dit aantal vakantiedagen niet, dan is een kortlopende reisverzekering aan te bevelen.

Dekking reisverzekering

De dekking van een reisverzekering kies je volgens je behoeften. Je hebt de keuze uit het basispakket, dat je met allerlei extra's kunnen aanvullen. Een reisverzekering start bij het vertrek en eindigt bij je thuiskomst. Sluit je een kortlopende reisverzekering af en ga je onverwacht een tweede keer op reis, dan moet je zeker niet vergeten een nieuwe verzekering af te sluiten. Een doorlopende verzekering kan dus voordeliger zijn. Met zo'n reisverzekering verzeker je je tegen schade, verlies en diefstal van je bagage, onvoorziene uitgaven, medische kosten, ongevallen en eventuele repatriëring. Schade door eigen schuld of nalatigheid wordt uiteraard niet gedekt.

Wat kost een reisverzekering?

Wat kost een reisverzekering? Dat hangt af van jezelf af. De premie wordt per dag berekend. De prijs hangt af van de duur en de bestemming en waar je je tegen wilt verzekeren. Het basispakket kost gemiddeld 5,30 euro per dag. Verzeker je je tegen allerlei extra's, dan loopt dit vlug op. Om je tegen medische kosten te verzekeren, betaal je al vlug 14 euro per dag.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020