Excite

Wat zijn de kosten van een betaalrekening bij de Rabobank?

Bij de Rabobank kan je kiezen uit verschillende betaalrekeningen. Iedere betaalrekening heeft zijn eigen kenmerken. Heb je genoeg aan een basis betaalrekening met pinpas of ga je vaak naar het buitenland en heb je een betaalrekening met creditcard nodig? Wanneer je een betaalrekening bij de Rabobank wilt openen, dan is het belangrijk om te weten wat de kosten zijn en wat je bij deze rekening krijgt. Wat zijn de kenmerken en kosten van een betaalrekening bij de Rabobank?

Rabobank Directpakket

Dit is de goedkoopste betaalrekening van de Rabobank. Gebruik je je betaalrekening alleen voor betalingen? Dan is deze rekening een goede optie. Je betaalt voor deze betaalrekening met pinpas €4,40 per kwartaal. Voor een extra pinpas betaal je €3,95. Papierwerk komt er niet meer aan de pas; al je betalingen doe je door middel van internetbankieren. Bij deze betaalrekening van de Rabobank heb je verschillende gratis opties zoals: 24 Rabo alerts (deze laten je weten wanneer er geld gestort is of wanneer je in het rood staat) en bankieren met je mobiel. Je kan je rekening tegen betaling uitbreiden met de Rabofoon, creditcard en de mogelijkheid om rood te staan.

Rabobank Basispakket

Dit betaalpakket van de Rabobank is uitermate geschikt voor mensen die geen tot weinig gebruik maken van internet. De kosten bedragen €5,60 per kwartaal. Voor €3,95 krijg je een extra pinpas. Je betaalt voor deze betaalrekening iets meer dan voor het Rabobank Directpakket. Je krijgt namelijk een boekje met overschrijvingspapieren en één keer per maand een papieren rekeningafschrift. Internetbankieren is wel mogelijk zonder dat je hiervoor hoeft bij te betalen. Betaalde opties zijn de Rabofoon, creditcard en de mogelijkheid om rood te staan.

RabobankTotaalpakket

Reis je vaak naar het buitenland en wil je graag een complete betaalrekening? Dan is deze betaalrekening een aanrader. Bij deze betaalrekening krijg je zowel een pinpas als een creditcard (limiet €2.500). De totaalprijs is €10,25. Voor een kleine meerprijs krijg je een extra pinpas (€1,95) en creditcard (€2,90). Bij deze betaalrekening kan je gratis internetbankieren en krijg je Rabo Interhelp extra. Tegen betaling kan je gebruik maken van de Rabofoon en de mogelijkheid om rood te staan.

Rabobank Riantpakket

Deze betaalrekening is een combinatie van een betaalrekening en veel mogelijkheden met je creditcard. Voor zeer veel betaalgemak is dit de ideale betaalrekening. De kosten van deze betaalrekening van de Rabobank bedragen per kwartaal €15,30. Bij deze betaalrekening krijg je een creditcard met een limiet van €10.000, internetbankieren en Rabo Interhelp extra. Een extra pinpas kost €1,95, terwijl je voor €6,85 een extra creditcard krijgt. Andere mogelijkheden zijn Rabo alert, mobiel bankieren en een servicepakket. Voor de Rabofoon en de mogelijkheid om rood te staan moet je extra betalen.

Tot slot

Behalve een betaalrekening, kan je bij de Rabobank bijvoorbeeld ook een spaarrekening openen of een persoonlijke lening afsluiten. Let hierbij altijd goed op de hoogte van de rente!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021