Excite

Je verwacht het niet: de Kruidvat autoverzekering

Huh? Heeft Kruidvat een autoverzekering? Inderdaad! Als jij op zoek bent naar een betaalbare verzekering, dan kun je dus prima bij het Kruidvat terecht! Je bent al verzekerd vanaf 9,89 euro per maand.

Wat is Kruidvat?

Kruidvat is een winkel die je bijna overal in Nederland kunt vinden. Er zijn allerlei beautyartikelen te koop, zoals shampoo, make-up, badschuim en scheermesjes. Ook kun je er allerlei medicijnen kopen waar je geen recept voor hebt en die vrij te gebruiken zijn. Behalve een winkel, heeft Kruidvat ook nog verschillende verzekeringen en leningen. Eén daarvan is de autoverzekering.

Autoverzekering Kruidvat

Je kunt bij het Kruidvat kiezen uit drie verschillende autoverzekeringen, namelijk WA, WA beperkt Casco en WA uitgebreid Casco. De WA verzekering is wettelijk verplicht en bevat de basis. Wanneer je de WA beperkt Casco neemt is je auto ook verzekerd tegen brand, ruitschade, stormschade en diefstal. Bij de WA uitgebreid Casco is alles verzekerd, ook wanneer je eventueel zelf de schade maakt. Ook heeft Kruidvat nog verschillende aanvullende verzekeringen. Namelijk rechtsbijstand en ongevallenverzekering voor inzittenden.

Verzekering afsluiten

De autoverzekering van Kruidvat kun je heel gemakkelijk op de website afsluiten. Je kunt hier ook berekenen wat jouw premie zal zijn. Dit kun je geheel vrijblijvend doen en eventueel vergelijken met andere aanbieders voor autoverzekeringen. Let ook nog goed op wanneer je een verzekering afsluit bij Kruidvat. Vaak zijn er leuke acties waardoor je korting kunt krijgen op je verzekering. Je hebt dan bijvoorbeeld 15% korting op het eerste jaar. Hierdoor is je verzekering nog voordeliger.

 (photo © pokealex)

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021