Excite

Zo krijg je de laagste rente op een persoonlijke lening

Op een persoonlijke lening betaal je over het algemeen veel rente. Rentes van tien of zelfs twintig procent zijn helemaal niet ongebruikelijk. Omdat je natuurlijk het liefst zo min mogelijk betaalt voor je lening, heb je er veel aan als je de laagste rente op een persoonlijke lening weet te vinden. Dat kan soms namelijk procenten - en dus honderden of zelfs duizenden euro's - schelen. Die lage tarieven vinden is het probleem niet, het enige dat je nodig hebt is wat tijd en een computer met internet.

Vergelijkingssites

Het is niet nodig om het wiel opnieuw uit te vinden, als het gaat om het vinden van de laagste rente op een persoonlijke lening. Er zijn tegenwoordig heel veel vergelijkingssites die precies laten zien welke leningen het gunstigst zijn en waar je de minste rente betaalt. Bovendien kun je via die sites direct een offerte aanvragen, ook dat scheelt je weer tijd. Een dergelijke site is Fx.nl. Op Fx.nl kun je aangeven dat je op zoek bent naar de tarieven voor een persoonlijke lening van een bepaald bedrag, gedurende een bepaalde looptijd. Als je vervolgens op de knop 'Toon' drukt, krijg je een overzicht met bovenaan de laagste rente op een persoonlijke lening.

Kleine letters

Het belangrijkste zijn de kleine lettertjes bij de details. Hier zie je namelijk hoeveel je uiteindelijk betaalt voor je lening. Dit kan op een lening van €15.000 variëren van ruim €17.000 tot zelfs bijna €20.000. Het heeft dus echt zin om te vergelijken!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020