Excite

Laat voordelig en snel een nieuwe hypotheek berekenen

Je bent toe aan een nieuw huis en daarbij hoort in de meeste gevallen ook een nieuwe hypotheek. Omdat er door je nieuwe huis al veel op je af komt is het prettig de zorgen omtrent een nieuwe hypotheek zoveel mogelijk uit handen te kunnen geven. En dat begint al bij de hypotheek berekenen.

Om je nieuwe hypotheekaanvraag zo soepel mogelijk te laten verlopen is het verstandig een adviseur te nemen bij een bank. Hij of zij kan je alle mogelijkheden vertellen met betrekking tot je nieuwe hypotheek. Wil je bijvoorbeeld een gedeelte van je oude hypotheek meenemen, of een geheel nieuwe hypotheek? Een adviseur kan je precies vertellen waar je rekening mee moet houden en wat in jouw situatie het voordeligste is.

Doe je liever zelf wat vooronderzoek dan kun je online bij de meeste banken wel een hypotheek-check doen. Hier geef je gegevens als leeftijd en inkomen op, daarna wordt er een berekening voor je gemaakt wat je kunt lenen. Deze gegevens kunnen wel afwijken van wat een adviseur kan berekenen, dus houd enige marge aan. Er zijn ook onafhankelijke bedrijven die de meest gunstige hypotheekaanbiedingen voor je op een rijtje zetten.

Veel adviseurs krijgen een bepaalde provisie als ze een hypotheek afsluiten voor je, dus zelf naar de eventuele addertjes onder het gras zoeken is niet overbodig. Laat anders een bekende of een familielid ook naar het voorstel kijken.

Afbeelding: Excite.fr

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021