Excite

Handige lening simulatie van Argenta!

Een lening kan soms erg makkelijk klinken: hoe fijn moet het wel niet zijn om in één klap het geld op je rekening te hebben voor die nieuwe auto of die prachtige vloer voor je huis. Waar het ook om gaat, het klinkt je waarschijnlijk goed in de oren. Toch is een lening natuurlijk geen cadeautje, je moet het ook afbetalen. Om te zien hoeveel dat je kost, kun je bij Argenta een lening simulatie uitvoeren.

Als je de website van Argenta bezoekt en dan bijvoorbeeld Woonlening selecteert, dan zie je dat je via de simulatie kunt zien wat de gevolgen van je lening zullen zijn voor je maandelijkse budget. Een Woonlening kan onder meer worden ingezet voor het verduurzamen van je woning door het opnieuw te isoleren of bijvoorbeeld voor het plaatsen van een nieuwe keuken. Om de lening simulatie uit te voeren, moet je een aantal gegevens bij de hand hebben. Denk hierbij aan de aankoopgegevens van de woning en de grond en de verschillende verbouwingen. Ook wat je zelf al betaald hebt en nog over hebt moet je invullen. Vervolgens krijg je een handig overzicht van de lening die nodig is en wat je daar zelf voor zal moeten betalen.

Een leningsimulatie bij Argenta is op dit moment alleen beschikbaar voor de Belgische markt, aangezien Argenta ook een Belgische bank is. In Nederland kun je bij verschillende banken echter ook gewoon opvragen wat de kosten zijn voor een bepaalde lening. Je krijgt dit dan netjes in een overzicht.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021