Excite

Lenen met een doel: leningen van KBC

Veel persoonlijke leningen kun je overal voor afsluiten. Het maakt niet uit of je nu een nieuwe auto wilt kopen of dat je gewoon lekker wilt gaan shoppen. Op alle leningen betaal je dezelfde, hoge, rente. Met de leningen van KBC gaat dat wat anders. Daar leen je voor een bepaald doel en krijg je ook bijpassende rentepercentages. Zo voorkom je dat je veel moet betalen, terwijl je eigenlijk voor iets leent dat broodnodig is.

Voordelen van leningen van KBC

De leningen van KBC hebben verschillende voordelen. Dat begint al met de afbetaling; voor elke lening kun je zelf kiezen welk afbetalingsplan je volgt. Kijk wat het beste bij je past en ga daarop door. Omdat de rente vast staat, kan deze niet gewijzigd worden en kom je dus gedurende de looptijd van de lening niet voor onverwachte verrassingen te staan. Dankzij de aantrekkelijke rente zou je zelfs kunnen overwegen om te lenen in plaats van je spaargeld aan te spreken, om zo niet te veel rente mis te lopen. Ook heb je voor de leningen van KBC geen borg nodig, dat geeft je wel net zoveel ruimte. Tot slot: op de leningen zitten geen extra kosten. Het enige dat je betaalt is de rente.

Verschillende mogelijkheden

Als het gaat om leningen van KBC, dan zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kun je lenen voor een auto, maar ook bijvoorbeeld voor het aanleggen van je tuin of het renoveren van je woning. Ook het lenen voor een motor behoort tot de mogelijkheden.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020