Excite

Leven met schulden

Soms kom je financieel in de problemen omdat je verplichtingen bent aangegaan die je niet na kunt komen. Je leent geld en hebt dus een schuld bij een instelling of een bedrijf. Hoe ga je daar mee om en misschien wel belangrijker, hoe kom je zo snel mogelijk weer van je schulden af?

Leven met schulden kan je slapeloze nachten bezorgen. Helemaal als het steeds moeilijker wordt aan je verplichtingen te voldoen. Die nieuwe auto leek immers zo mooi toen hij in de showroom stond en de maandlasten leken mee te vallen. Totdat zich een nieuwe financiële tegenvaller voordoet. Dan wordt het steeds moeilijker om rond te komen.

Mocht je het gevoel hebben niet meer rond te kunnen komen schakel dan direct hulp in. Er zijn veel instanties die je kunnen begeleiden, en mocht dat voor jou echt nog een stap te ver zijn vraag dan familie of een goede vriend om je te helpen bij het oplossen van schulden. Doe je niks dan is de kans groot dat het uit de hand loopt en je verplicht in de schuldsanering terecht komt.

Veel bedrijven zullen toeschietelijk zijn als je uitlegt waarom je een betalingsregeling wilt. Immers, ook zij hebben liever hun geld binnen, ook al is het later dan gewoonlijk. Bij een schuldsanering of wanneer je helemaal niet betaald moeten ze er nog langer op wachten en allerhande procedures opstarten.

Probeer natuurlijk geen nieuwe leningen aan te gaan, maar mocht het echt niet anders kunnen los dan zo snel mogelijk af!

Afbeelding: Excite.fr

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021