Excite

Waar kun je een mini lening vanaf 18 jaar afsluiten?

Een mini lening is de oplossing als je snel geld nodig hebt. Je kan een mini lening heel gemakkelijk online of via sms afsluiten. Met een mini lening kun je een bedrag lenen tussen de 50 en 750 euro. Over het algemeen moet je de lening binnen een maand terugbetalen. Er zijn verschillende aanbieders van mini leningen. Er wordt niet naar een BKR notering gekeken, maar er kunnen wel andere voorwaarden gesteld worden. Zo kan er bijvoorbeeld naar je inkomen en leeftijd worden gekeken.

Waar kun je een mini lening vanaf 18 jaar afsluiten?

Voor de meeste mini leningen geldt een minimum leeftijd van 21 jaar. Aanbieders van mini leningen vinden het risico anders te groot dat de mini lening niet wordt terugbetaald. Er zijn twee aanbieders waar je vanaf 18 jaar een mini lening kan afsluiten.

Voorschotje.nl

Een bekende aanbieder van een mini lening is Voorschotje.nl. Je kan maximaal vier mini leningen van ieder 150 euro afsluiten. Het voordeel van Voorschotje.nl is dat je geen rente of andere kosten hoeft te betalen. Een nadeel is dat het enkele dagen kan duren voordat het geld op je rekening staat. Wil je het geld binnen tien minuten op je rekening, dan zal je 25 euro moeten betalen.

Betaaldag.nl

Betaaldag.nl werkt net iets anders dan een gewone mini lening. Je geeft het bedrag op dat je wilt lenen, dit is een bedrag tussen de 50 en 300 euro. Je moet een eigen inkomen hebben en aangeven wanneer je de mini lening kan terug betalen. Aan de hand daarvan wordt er een berekening gemaakt om vast te stellen welk bedrag jij moet terug betalen. De hoogte van dit bedrag ligt aan de hoogte van de mini lening en hoe lang het duurt voordat je de lening kan terug betalen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019