Excite

Een minilening: welke aanbieders zijn er?

Minilening aanbieders

Er zijn veel verschillende aanbieders voor een minilening, dus je hebt veel keuze. Een minilening, ook wel flitslening, is een lening waarbij je snel een paar honderd euro op je rekening hebt. Maar welke aanbieders heb je zoal?

Minilening.nl

Bij Minilening.nl kun je een minilening krijgen tot 750 euro. Je betaalt geen rente, maar hebt te maken met behandelingskosten. Bij een lening van 100 euro betaal je 19 euro behandelingskosten. Om een lening te kunnen krijgen moet je in Nederland wonen en minstens 21 jaar oud zijn. Er wordt geen BKR-toetsing toegepast.

Voorschotje.nl

Voorschotje.nl werkt op ongeveer dezelfde manier als Minilening.nl. Je kunt er een bedrag lenen tot 500 euro en je moet dit binnen 7 of 15 dagen terugbetalen. Ook hier betaal je geen rente, maar wel behandelingskosten. Bij een lening van 100 euro betaal je 20 euro behandelingskosten. Ook hier heb je geen last van een BKR-toetsing.

Saldodipje.nl

Bij Saldodipje.nl kun je gratis 50 euro lenen. Wanneer je meer leent, kost dit je geld. Net als bij de andere aanbieders betaal je behandelingskosten voor het lenen van het geld. Bij 100 euro betaal je 20 of 35 euro behandelingskosten. Hoeveel je betaalt, is afhankelijk van de looptijd.

Minilening afsluiten

Onthoud dat je altijd meer geld kwijt bent door een lening af te sluiten, dan wanneer je zelf dingen betaalt. Vraag je dan ook altijd af of het wel verstandig is werkelijk een lening af te sluiten. Zorg er ook goed voor dat je alle aanbieders goed met elkaar vergelijkt en dat je de voorwaarden zorgvuldig leest.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019