Excite

Minilening zonder loonstrook?

Als je ergens geld wilt lenen, dan krijg je dit niet zomaar mee. Je mag dan wel mooi aangeven hoeveel je wilt lenen en krijgt soms zelfs nog enige inspraak in de afbetalingsregeling, maar daarvoor moet je wel uitgebreid gecheckt worden. Via het BKR, maar ook door middel van bijvoorbeeld je loonstrook. Soms is dit niet fijn of gewoon niet praktisch, bijvoorbeeld als je even geen werk hebt. Wat doe je dan als je toch wat geld nodig hebt? Een minilening zonder loonstrook afsluiten!

Minilening voor korte tijd

Je kunt een minilening zonder loonstrook afsluiten als je zeker weet dat je de lening bijvoorbeeld binnen maximaal 30 dagen terugbetaalt. Dan is de periode namelijk zo kort, dat er geen navraag gedaan hoeft te worden bij het BKR. Dat betekent dat je ook met een registratie dus gewoon geld kunt lenen. De bedragen zijn wel wat lager, vaak tot maximaal €1000. Aan de andere kant is dat natuurlijk ook helemaal niet erg; je hebt immers maar maximaal dertig dagen om het terug te betalen. Tienduizenden euro's binnen die maand binnenhalen, zal maar weinig mensen lukken.

Snel aanvragen

Een minilening zonder loonstrook aanvragen kan heel eenvoudig via internet. Je kunt het geld dan al binnen tien minuten op je rekening hebben. Natuurlijk worden er nog wel wat persoonlijke gegevens van je gevraagd, zoals je adres en bankgegevens. Dat is nodig om het geld te kunnen storten en de afbetalingsregeling in gang te zetten. Het enige nadeel van deze leningen is de hoge rente; let hierop voor je iets afsluit!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020