Excite

Je eigen OHRA annuleringsverzekering aanvragen

Een goede vakantie begint al bij een goede voorbereiding. Je boekt de reis bij een betrouwbare partner, zorgt dat je alle benodigde gegevens ruim van tevoren in huis hebt én je sluit een reisverzekering af. Vergeet dan ook niet je annuleringsverzekering af te sluiten. Dan weet je zeker dat je uiteindelijk niet met een kater thuisblijft of vervroegd thuis komt. En als je helemaal goed wilt zitten, dan ga je natuurlijk voor een OHRA annuleringsverzekering.

Lage premies

Als je meer dan één keer per jaar op vakantie gaat, is het rendabel om een doorlopende reisverzekering af te sluiten. Die is bij OHRA namelijk heel voordelig en al verkrijgbaar vanaf een paar euro per maand. Deze kun je heel gemakkelijk combineren met een OHRA annuleringsverzekering die eveneens doorlopend is. Natuurlijk is er ook een kortlopende annuleringsverzekering, die met een kortlopende reisverzekering gecombineerd kan worden. Wil je zeker weten dat je de juiste keuze maakt? Vraag dan gewoon een offerte op voor beide opties en je ziet vanzelf wat de beste optie is. Je kunt bovendien nog eens extra besparen door je eigen polis te printen.

Verschillende soorten

Als je een reisverzekering en een OHRA annuleringsverzekering afsluit, let dan goed op de omschrijving. Voor wintersportvakanties kunnen andere voorwaarden gelden van voor stedentrips of misschien zelfs stages in het buitenland. Het afsluiten kan gewoon via internet, dat is wel net zo makkelijk. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen met de klantenservice, ook zij helpen je graag verder. Je krijgt van je afgesloten verzekering altijd een bevestiging.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020