Excite

Online geld lenen voor een auto? Dat kan zo!

Met de komst van internet is het niet alleen makkelijk geworden om dingen te kopen, je kunt ook makkelijk online geld lenen. Voor kleine dingen, maar ook voor grote zaken zoals bijvoorbeeld een auto. Uiteraard zitten hier wel een aantal haken en ogen aan.

Vind een goede aanbieder

Veilig online geld lenen, begint bij een betrouwbare aanbieder. Helaas is niet elke aanbieder betrouwbaar. Als je geen negatieve BKR-notering hebt, dan kun je het beste gaan naar een bedrijf dat een BKR-check uitvoert. De rentes bij zo'n bedrijf liggen namelijk vaak lager dan bij de zogenaamde 'loan sharks'.

Prijzen vergelijken

Snel beschikbare leningen op een rijtje zetten, kan via Kredietshopper.nl. Deze website is een vergelijkingssite, maar dan voor leningen. Je kunt hier berekenen wat je maximaal, op verantwoorde wijze, kunt lenen, maar je kunt hier ook online direct een lening aanvragen. Dat kan al binnen een paar minuten geregeld zijn.

Lees de voorwaarden

We kunnen het niet genoeg benadrukken: bij het afsluiten van een lening is het altijd belangrijk dat je de voorwaarden leest. Dat een lening geld kost, is inmiddels algemeen bekend, maar dat die kosten ontzettend op kunnen lopen vanwege de kleine lettertjes, dat weet lang niet iedereen. Als je er qua voorwaarden niet helemaal uit komt, dan kun je hier altijd hulp bij vragen.

Geld lenen via je dealer

Vind je online geld lenen niet zo'n goed idee? Dan kun je ook kijken naar dealers die je de mogelijkheid bieden om de auto op afbetaling te kopen. Met een beetje geluk kan dat binnen drie jaar tegen nul procent rente. Lukt het je niet om binnen die periode af te betalen, dan kan het rentepercentage wel omhoog gaan. Informeer hier naar voor je een lening afsluit.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020