Excite

Hoe maak je een Paypal account?

Paypal is een van de grootste online betaalsystemen ter wereld. Het is een gratis, veilige, online toepassing, waarmee je betaalt met je e-mailadres dat staat voor de Paypal account. Het grote voordeel is dat de andere partij in de betaling nooit je betaalgegevens kan zien. Creditcardinformatie en rekeningnummers: alles blijft onzichtbaar voor de ander.

Veilig online betalen en kopersbescherming

Paypal is vooral handig voor mensen die veel online betalingen doen, bijvoorbeeld op eBay. Dit bedrijf bood Paypal als veilige, externe manier om te betalen aan, maar vanwege de populariteit heeft eBay in oktober 2002 Paypal opgekocht. In 2006 werd Paypal Nederland geïntroduceerd. De Paypal kopersbescherming zorgt ervoor dat producten die online gekocht zijn niet anoniem verstuurd kunnen worden. Op deze manier kan de koper bezwaar maken als de prijs ineens omhoog gaat, als het product niet aan de verwachtingen voldoet of als het product niet meer traceerbaar is tijdens de verzending.

Paypal account openen

Een Paypal account openen voor particulieren is erg gemakkelijk. Ga hiervoor naar Paypal.nl. Klik door naar 'Paypal voor particulieren' en vul het online formulier in. Wil je ook geld naar je bankrekening over laten schrijven of andersom? Dan zul je een bankrekening moeten koppelen aan de Paypal account. Paypal maakt daarvoor twee kleine bedragen over naar de bankrekening en via een e-mail laat je weten hoeveel geld er is overgemaakt. Na een bevestiging kun je beginnen met online betalen!

Wat zijn de kosten van Paypal?

Paypal voor particulieren is gratis in gebruik. Alleen wanneer er met een credit card betaald wordt, worden er kosten geheven. De betaler kan aangeven wie deze kosten betaalt. Voor het ontvangen van zakelijke betalingen moet wel betaald worden. Het bedrag is afhankelijk van het maandinkomen.

Paypal in de toekomst

Met je Paypal account kun je makkelijk online aankopen of reserveringen doen. Ook met de smartphone is het mogelijk om via Paybal betalingen te doen. Mobiele betalingen via Paypal zijn volgens het bedrijf de toekomst. Paypal is zelfs bezig om oplossingen te bedenken om ook in offline winkels mobiele betalingen te introduceren.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020