Excite

Een persoonlijke lening met BKR registratie. Kan dat?

Iedereen die in Nederland geld leent, wordt geregistreerd bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel. In sommige gevallen worden leningen niet helemaal volgens plan terugbetaald. Is dat bij jou het geval geweest, dan sta je op de zwarte lijst van het BKR. Banken vragen deze gegevens op als je een lening bij ze wilt afsluiten. Je zult begrijpen dat wanneer dit inderdaad het geval is, ze niet in de rij zullen staan om je een krediet te verstrekken. Is het dan nog mogelijk, een persoonlijke lening met krediet registratie?

Wat betekent een registratie bij het BKR voor jou?

Een registratie bij het BKR hoeft in principe niets te betekenen. Iedereen met een lening of creditcard komt namelijk voor in de bestanden van het BKR. Het wordt al anders wanneer je op de zwarte lijst terecht bent gekomen. Ook als de lening inmiddels is afbetaald, blijf je nog vijf jaar op deze lijst staan. Lastig als je nog eens geld wilt lenen.

Een persoonlijke lening met BKR registratie

Een persoonlijke lening of een hypotheek wordt erg lastig. Volgens geld-lenen-zonder-bkr-toetsing.com heb je altijd de mogelijkheid om kredietverstrekkers om een offerte te vragen. Mogelijkerwijs wijzen ze je af of komen ze met een lening waarvan de rente hoger is dan normaal. Vergelijk de offertes daarom altijd goed.

Heb je slechts voor korte tijd een beperkte geld nodig, bijvoorbeeld 750 euro, dan kun je een minikrediet krijgen bij bedrijven als cashbob.nl of voorschotje.nl. Tegen een klein bedrag aan servicekosten kun jij een week lang geld lenen. Betaal wel binnen die looptijd terug, anders kunnen de kosten alsnog oplopen tot honderden euro's! En probeer nooit een schuld af te betalen met een lening, maar maak afspraken met het bedrijf of de instelling die je geld verschuldigd bent.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021