Excite

Prinses Máxima verkozen tot best geklede prinses

Prinses Máxima is niet alleen al jaren op rij de meest populaire prinses; ze is dit jaar ook verkozen tot de best geklede prinses. Van alle prinsessen weet zij het best de mode te vertalen in kleding die royal-waardig is. Tenminste, volgens Vorsten Royale.

Het tijdschrift organiseerde voor de eerste keer een verkiezing voor de Bestgeklede Prinses. De uitslag werd bepaald door een vakjury, die ondersteund werd door de mening van de lezers. De prinsessen in de top 3 blijken niet heel veel van elkaar te verschillen, maar toch is er maar één de allerbest geklede prinses, en dat is Máxima. Zij wint met 23,37% van de punten. Net iets achter haar volgt de Spaanse prinses Letizia. Zij scoort in totaal 21,32% van de punten. De top 3 wordt afgesloten door de Deense kroonprinses Mary, die 19,06% van de punten binnen haalt.

Máxima sprong vooral in het oog vanwege haar afwisselende kleding. Ook meent de vakjury dat Máxima een heel goed gevoel heeft voor kleding; ze lijkt voor elke gelegenheid precies de juiste kleding uit te kiezen. Natuurlijk speelt haar frisse uitstraling ook een rol; het is niet voor niets dat Máxima ook al drie keer op rij verkozen is tot de meest populaire prinses.

Overigens is niet iedereen enthousiast over de kledingkeuze van de prinses. In oktober werd ze nog onderworpen aan hevige kritiek, omdat ze een korte, strakke jurk droeg, deels gemaakt uit zwart leer. Ze had dit jurkje gecombineerd met lange zwarte laarzen en droeg haar haar los. Veel mensen vonden dat veel te sexy voor een toekomstige koningin.

Afbeelding: Flickr, gebruiker joosteto

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021