Excite

Rabo spaarrentes: interessante opties

Als je al even spaart en een beetje op de hoogte bent van de hoogtes van spaarrentes, dan weet je dat de Rabo spaarrentes niet tot de allerhoogste rentes behoren. Toch krijg je voor die wat lagere rente ook iets heel belangrijks, namelijk een bepaalde zekerheid. Want het drama bij Icesave zal heel veel trouwe spaarders en rentejagers ongetwijfeld nog vers in het geheugen staan.

Garantiedepositostelsel

Voor je de Rabo spaarrentes bekijkt, is het belangrijk om te weten dat de rekeningen bij de Rabobank vallen onder het garantiedepositostelsel. Dat betekent dat bedragen tot €100.000 als het ware verzekerd zijn. Mocht de Rabobank om wat voor reden dan ook failliet gaan, dan ben je je spaargeld niet kwijt, maar zorgen de andere banken ervoor dat het weer terug komt. Dat spaarbedrag mag niet hoger zijn dan €100.00, want alles boven dat bedrag krijg je dus niet terug!

Interessante spaarrente

Als je je verdiept in de Rabo spaarrentes, dan zul je al snel merken dat ze niet allemaal even laag zijn. Als je je geld vast wilt zetten - en zeker als je dit voor langere tijd doet - dan kan het je wat meer rente opleveren. Ook zijn er speciale rekeningen waarbij je elk kwartaal een bonusrente krijgt. Voorwaarde is dan wel dat je elk kwartaal een bepaald bedrag op de rekening hebt staan. Als je geld van de rekening afhaalt, verlies je vaak ook je bonusrente. Vergelijk de mogelijkheden en rentepercentages met elkaar, om zo tot een rekening te komen die voldoet aan jouw wensen!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021