Excite

Rabobank: sluit een reisverzekering af

Rabobank reisverzekering

Rabobank heeft behalve de mogelijkheid een bankrekening te openen ook verschillende verzekeringen. Eén daarvan is de doorlopende reisverzekering. Deze is ideaal voor mensen die vaak op reis zijn en zich daarom willen verzekeren. Afsluiten kan heel gemakkelijk online.

Dekking

De Rabobank reisverzekering heeft een standaard dekking. Je hebt dan een Europadekking en bent verzekerd voor 60 dagen aaneengesloten op reis. Ook heb je een ongevallendekking en vervangend vervoer. Tevens wordt de wintersport en onderwatersport verzekerd bij de basisdekking.

Aanvullend verzekeren

Het is mogelijk je ook nog aanvullend te laten verzekeren. Kies bijvoorbeeld voor een werelddekking, geneeskunde kosten, 180 dagen aaneengesloten reizen, automobilistenhulp of een annuleringsverzekering. Bekijk goed wat bij jou van toepassing is. Sommige aanvullende verzekeringen kun je eventueel ook later toepassen, wanneer je niet zeker weet of je het voorlopig nodig hebt.

Online afsluiten

Je kunt online je reisverzekering afsluiten. Dit kan op de website van de Rabobank. Het is mogelijk je premie te berekenen voordat je werkelijk de reisverzekering afsluit. Zo kun je zien hoe duur het eigenlijk is en is het gemakkelijker om de verzekering met andere aanbieders te vergelijken. Ben je tevreden over het bedrag en de voorwaarden? Dan kun je de verzekering afsluiten.

Afsluiten aan de balie

Je kunt de reisverzekering ook afsluiten aan de balie bij een Rabobankkantoor. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer niet alles je duidelijk is of wanneer je graag persoonlijke hulp krijgt. De medewerkers kunnen je helpen met het beantwoorden van de vragen en sluiten de reisverzekering voor je af.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020