Excite

Goed geld sparen met RBS sparen

Als je geld op de bank hebt staan, dan wil je natuurlijk het liefst dat je saldo zo hard mogelijk groeit. Flink doorsparen helpt daarbij, maar ook het krijgen van een leuke rente werkt mee. Daarvoor kies je RBS sparen. Sparen bij de Royal Bank of Scotland levert je altijd een aantrekkelijke rente op, of je je geld nu vast zet of niet. Een extra voordeel is de flexibiliteit: doordat alles via internet gaat, heb je op elk moment inzicht in je actuele financiën.

Regelmatig acties

Heb je nu nog geen rekening, maar wil je wel graag beginnen met RBS sparen? Dan is het handig om de website even in de gaten te houden. RBS doet namelijk haar best om de Nederlandse spaarders aan te trekken en organiseert daarvoor regelmatig acties. Als je dan gedurende een bepaalde periode een bepaald bedrag op je rekening zet, krijg je gratis geld. Meestal ligt dat bedrag hoger dan het bedrag dat je zou krijgen als je het alleen van de rente moet hebben. Je kunt je spaargeld natuurlijk na die periode gewoon weer op een rekening van jouw keuze zetten. Als je geen gebruik wilt maken van een actie, dan kun je direct beginnen, want er is geen eerste minimale inleg vereist.

Helemaal gratis

Een ander voordeel van RBS sparen is dat het helemaal gratis is. Het openen van een rekening kost je geen cent. Ook hoef je niet per se een betaalrekening bij Royal Bank of Scotland te hebben om een spaarrekening te openen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021