Excite

Verzekerd met rechtsbijstand van Interpolis

Weglopen voor een juridisch conflict is niet langer nodig. Met rechtsbijstand van Interpolis ben je verzekerd van goede hulp. Die hulp kost je niets meer dan de verzekeringspremie, die al begint bij nog geen twee tientjes per maand. Dat valt dus best mee, als je bedenkt dat een advocaat voor zijn of haar diensten toch al snel een paar honderd euro rekent. Per uur!

Waarvoor verzekeren?

De rechtsbijstand van Interpolis is eigenlijk voor iedereen aan te raden. Voor een klein bedrag per maand ben je verzekerd van hulp tegen problemen die vaak een veelvoud van de premie kosten. Juist vanwege die kosten is het vaak verstandiger om het zekere voor het onzekere te nemen, iets dat je via de rechtsbijstand van Interpolis doet. Als je deze verzekering afsluit, heb je een uitgebreide dekking en krijg je zowel advies als bijstand van de onafhankelijke Stichting Achmea Rechtsbijstand. Bovendien kun je rekenen op talloze preventietips, om de kans dat je gebruik moet maken van je rechtsbijstand te verkleinen.

Afsluiten via internet

De rechtsbijstand van Interpolis kun je gewoon afsluiten via internet. Wil je zoveel mogelijk waar voor je geld? Kijk dan of je niet nog meer verzekeringen hebt die je bij Interpolis onder wilt brengen. Denk hierbij aan verzekeringen voor je auto of woning. Interpolis heeft namelijk een Alles-In-Een Polis en geeft een aantrekkelijke korting als je meerdere verzekeringen binnen deze polis afsluit. Die korting kan oplopen tot wel 12%. In de praktijk betekent dit dat je al snel een gratis verzekering kunt krijgen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020