Excite

Regel je zaken met rechtsbijstand van de Rabobank!

Juridische conflicten zijn nooit leuk. Niet alleen de emotionele belasting is groot, ook de financiële belasting is aanzienlijk. De meeste advocaten rekenen al een paar honderd euro per uur en als je een gemiddeld inkomen hebt, dan kom je in veel gevallen niet in aanmerking voor een pro deo advocaat. Is er een manier om op een betaalbare manier verzekerd te zijn van juridische bijstand, als dat nodig is? Een verzekering kan een oplossing zijn: rechtsbijstand van de Rabobank.

Voordelen rechtsbijstand

Wie rechtsbijstand van de Rabobank afsluit, betaalt hier natuurlijk een maandelijkse premie voor, maar kan vooral rekenen op de grote voordelen die dit heeft. Allereerst betaal je echt alleen voor wat je verzekert. Sluit je meerdere verzekeringen af via de Rabobank, dan kun je zelfs korting krijgen. De verzekering dekt ook fiscale en vermogensgeschillen. Je krijgt als verzekerde bijstand van een onafhankelijke partij, die tevens de grootste rechtshulpverlener van Nederland is. De dekking geldt - als je kiest voor gezinsdekking - ook voor kinderen en uitwonende kinderen die studeren. En gebeurt er in het buitenland wat? Ook dan zit je goed.

Verschillende modules

De rechtsbijstand van de Rabobank bestaat uit verschillende modules. Je kunt zelf kiezen wat het beste bij je past. Zo kun je je kiezen voor de modules Verkeer, Consument & Wonen, Werk & Inkomen en Fiscaal & Vermogen. Natuurlijk kun je ook een combinatie maken. Wil je een verzekering afsluiten? Lees dan altijd goed de voorwaarden, zodat je precies op de hoogte bent van wat wel en niet mogelijk is!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020